Contact


Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak of het inwinnen van informatie is het mogelijk telefonisch (06-28297219) of per mail (info@praktijkvlinder.com) contact op te nemen. Indien ik niet in staat ben om je telefonisch te woord te staan, wil ik je verzoeken om een berichtje achter te laten met je naam en telefoonnummer zodat ik op een ander moment contact met je kan opnemen.  



Openingstijden en locatie: 

Maandag van 9 uur tot 14 uur en woensdag van 09 uur tot 12 uur: Rijksweg Noord 55 te Sint Joost.


Postadres: Rijksweg Noord 55, 6111 AN Sint Joost

Onze openingstijden

maandag
9:0014:00
woensdag
9:0012:00

 

 Heeft u een klacht?

Bent u ergens ontevreden over, of heeft u een klacht over onze zorg? We gaan graag met u in gesprek en op zoek naar een oplossing.
Wilt of kunt u de klacht niet bespreekbaar maken met ons, of wenst u onafhankelijke ondersteuning hierbij, dan kunt contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Klachtenportaal Zorg is een externe organisatie waar we zijn aangesloten om onvrede en klachten over onze zorg te helpen oplossen.

Heeft u uw klacht of onvrede opgestuurd, dan beoordeelt Klachtenportaal Zorg of deze voldoet aan de voorwaarden deze in behandeling te nemen en welke procedure erbij past.
Als er informatie ontbreekt of onduidelijk is, nemen zij contact met u op om het volledig te maken en ervoor te zorgen dat de klachtenprocedure goed opgestart wordt.


Wilt u advies over hoe u om kunt gaan met een situatie waar u ontevreden over bent? Ook dan kunt u contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. U start dan nog geen procedure op.


Geef uw klacht door met het klachtenformulier op de website van Klachtenportaal Zorg. U kunt ook een e-mail sturen aan info@klachtenportaalzorg.nl. Weet u niet welke klachtenprocedure voor u geldt? Ook daar kan Klachtenportaal Zorg u mee helpen.


Het doel blijft het oplossen van onvrede en klachten.